NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Ønsker du et skinnende rent hjem til jul?

Mange tar storrengjøringen før julens festligheter, andre dropper julevasken eller tar en julevask light. Det er ikke noe rett eller galt, det viktigste er at store og små koser seg og har det fint sammen i julen!

Skal du gå for full storrengjøringen så har vi noen tips til deg for å vaske grønnere og mer effektivt! Planlegg når vasken skal gjøres, hvilke rom som skal tas og hvor lang tid du skal bruk på hvert rom. Prioriter de rommene som hovedsaklig vil bli brukt i julen. Har du mer tid og energi etter de er vasket så er det bare å «gønne» på! Det anbefales at man vasker og tørker støv fra topp til bunn, og at man arbeider fra venstre til høyre i rommet, på den måten glemmer man ikke noe.  Ikke vask murtak eller tak som du er usikker på tåler vann, da det fort blir skjoldete. Du kan eventuelt tørke støv i taket med en tørr mikrofibermopp. Bruk mikrofiberkluter og gode naturlige såper der det trengs, så kommer du langt! Sett på litt julemusikk og ha det gøy med rengjøringen. Nyvasket hus med en duft av lavendel gir en fantastisk deilig følelse! -Og selvgjort er velgjort😉

Vask vinduene

Skitne vinduer trenger vann med litt Flyt oppvask i. Vask over vinduene med en forvasker, og nal bort vannet, ha en mikrofiberklut tilgjengelig til å tørke av vinduskarmene og nalen. Tips; Er det minusgrader kan du ha litt spylevæske i vannet.

Visste du at vi selger pakker med alt du trenger til vindusvasken? Du finner den her!

Støv, dører og håndtak

Med en mikrofiberstøvkost fjerner du lett støv på bilder og annet som henger høyt, oppå skap og andre litt utilgjengelige steder. En tørr mikrofiberklut er god å bruke til bokhyller, lamper og annet pynteting som fortjener en omgang med støvkluten. 

En fuktig mikrofiberklut vasker skapdører, dører og håndtak enkelt og rent, og fjerner bakterier. 

Kjøkken, bad, gang og soverom

Med en fuktig mikrofiberklut, en skrubbeklut og multispray eller husvaskmiddel er du langt på vei til et rent kjøkken! På kjøkkenet kan det være greit å vaske skapfronter, oppvaskkum, komfyrtopp, fliser i sprutsonen, sluk og kjøkkenbenker. Har du mer tid og lyst blir nok kjøleskapet og søppelbøtten glad for en vask med såpeduft av salvie & grape. Skap og skuffer kan du støvsuge og så vaske over med en lett fuktig mikrofiberklut. Stekeovnen kan vente til romjulen eller nyåret!?

Ønsker du rent bad til jul er det bare å finne frem riktig utstyr så går vasken som en lek! Mikrofibermopp til gulv og evt. vegger, mikrofiberklut til vask av skap og skapfronter, av badekar, servant, kraner, glass/vindusklut til speil, toalettbørste og litt husvaskmiddel til toalettet. Til dusjen kan du bruke Flyt multispray; våt glassveggene/flisene, spray på multispray la det virke noen minutter skyll av og tørk av med en tørr glass/vindusklut eller en mikrofiberklut. 

På soverommet kan det være bra å få støvsuget madrassene, lufte dynene, få på rent sengetøy og tørke støv i klesskap og kommoder. 

Gangen er førsteinntrykket gjestene får når de kommer. Rist dørmatten ute, la gangen få en omgang med moppen, vask skostativ og knagger! Vipps så er det så skinnende rent som bare det!

Møbler, tepper og gulv

Trenger møblene en liten oppfriskning? Vask over eller støvsug de, fjern matrester eller lignende med en klut, og snu stoler og vask dem under beina. Sett på nye møbelknotter hvis de gamle er slitte eller ødelagte. Støvsug og rist teppene og gulvene, og gi gjerne gulvet en vask også. Husk å trekke frem møblene. Du finner den beste moppen til gulvet her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!