NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Vask som en proff- hva betyr det?

De fleste har ikke rengjøring og husvask som heltidsjobb. Men allikevel kan det hende du vasker hjemmet ditt ukentlig. Og hva er ikke bedre enn å få noen proff tips, slik at du kanskje vil utføre jobben på en annen og raskere måte. Med godt resultat.

Prøv å se og vurdere hjemmet ditt med nye fremmede øyne. Hvor mange etasjer og hvor mange rom skal vaskes hver gang. Trenger alle rom tas samtidig? Trenger du kanskje å sette opp en systematisk plan for vasken? Vil du ha bad, kjøkken og stue og yttergang vasket ukentlig, men soverom kan tas hver 14. dag? Trenger du å ta hensyn til allergikere eller at dere har husdyr? Et hjem er mer komplekst enn man først tror. Mange nye materialer har kommet til de siste årene.

Vask som en proff!
Skal du vaske som en proff, så er det lurt å lære noen smarte metoder. Hvor lang tid skal du bruke på hele hjemmet? Full vask dvs støvsuging av alle gulv, støvtørking i alle rom, vask av bad og kjøkken. Tilslutt gulvvask. Du kan lage et metode med stor vask og liten vask. Stor vask er alle rom og full vask. Liten vask kan være de mest brukte rommene, og ikke full vask av de. Tenk ut tid på hele huset. Tenk tid på hvert rom. Kanskje når du jobber systematisk så tar badet 15 min. Ja, kanskje i dag bruker du 30 min.

Tid, system og riktig utstyr er essensen! Mer om “Vask som en profffølger!

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!