– Velkommen til vår nye norske nettbutikk!

Hvem er vi

Du har kanskje hørt om CityMaid? Eller kanskje ikke…
Vi er Norges eldste og største selskap innen rengjøring og husvask i private hjem. Å rengjøre private hjem, har vi hatt gleden av, i over 30 år, og vi vasker fortsatt i dag for flere tusen kunder i uken. Flere tiår med vaskeerfaring i hver krik og krok har lært oss mye. Dette ønsker vi nå å dele med deg!

Vår misjon

Vi vil at alle skal få muligheten til å vaske som en proff! Noen elsker å vaske, andre synes det er litt kjedelig, mens andre igjen ikke helt vet hvordan man best vasker for et godt resultat.
Vi skal gi deg rengjøringstips og kvalitetsprodukter slik at du blir motivert til å få ditt eget hjem til å skinne! Uansett hvilket forhold du har til vasking, tror vi at du vil oppleve at det kan være gøy å vaske og at du blir raskere ferdig med våre tips og produkter. Vi har også dyktige leverandører på nyttige produkter som den sammenleggbare krakken, oppbevaringsboksen og den prisvinnende toalett børsten. Spennende produkter til bad, kjøkken og stue. 

Få Flyt i husvasken med riktige produkter

Få en herlig flyt på husvasken med effektive, miljøvennlige og velduftende produkter, som du fint kan ha stående fremme. Ønsker du en fast vaskepakke levert på døren med det du trenger? Kommer våren 2023.
Det tilbyr vi, og du kan opptjene bonuspoeng på dine kjøp.
Vi vet at din tid er verdifull. Spar tid med fast vaskepakke levert hjem på døren, og få effektive produkter og gode teknikker.

Dine tilbakemeldinger er viktige

Gi oss gjerne tilbakemelding på hva du liker, ikke liker eller savner.
Vi gleder oss til å hjelpe deg til å få en enda bedre flyt i hverdagen. Sjekk ut vårt kundeløfte til deg!

Ha en herlig dag!

Hilsen fra oss bak merket Flyt
Charlotte og Elisabeth

 

PS! Hvis du ikke vil vaske selv, så kan du få et godt tilbud på CityMaids tjenester. Sjekk ut her!
Ukentlig vask eller vask hver 14.dag, et team på 2 med alt vaskeutstyr.