NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Juleforberedelser med barna

Det er mye som skal gjøres i førjulstiden. La barna bidra i både husvasken, matlaging og baking. Arbeidsfordeling i hjemmet er både effektivt og man kan kose seg med å gjøre oppgavene sammen.

Ha det gøy med husvasken 

Barn synes det er gøy å få hjelpe til i hjemmet og med vaskeutstyr med et morsomt design og fine farger blir det enda morsommere. I nettbutikken finner du blant annet feiesett og mopper i mindre størrelse som er perfekt for barna og gjør det enklere for de minste å bidra og mestre oppgavene. Du finner også andre gøyale produkter som kjøkkensettet fru børste og herr skrubb, og tøfler og støvhanske i mikrofiber med panda motiv.

Ta med barna på baking og matlaging

Mange av førjulstidens hyggelige stunder skjer på kjøkkenet med matlaging og baking. For barna er det både morsomt og lærerikt å få ta del i tradisjonene. Da kan det være lurt med et kjøkkenforkle og i nettbutikken finner du kjøkkenforkle med både panda, and og marihøne motiv. Vanntett og lett å vaske, og kan også brukes til andre aktiviteter som maling og lekedeig. Panda kjøkkenforkle kommer i sett med justerbar kokkehatt og mikrofiberkluter. 

Praktisk krakk til små høyder

For de minste er det ikke alltid like lett å komme til. Med en praktisk krakk kommer barna til ved kjøkkenbenken, vasken på badet og andre små høyder i hjemmet. Velger du en sammenleggbar krakk med håndtak kan den enkelt bæres med rundt i hjemmet der den trengs og tar liten plass når den oppbevares. I nettbutikken finner du mange morsomme motiver og fine farger.

Se alle barneprodukter her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!