NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Velkommen til våre inspirasjonssider

Hjemmet vårt!

Our home is our castle! Mi casa es su casa – bare når det er rent nok!
Vi tilbringer mye tid hjemme, og nå med en lang periode med hjemmekontor for mange, så har vi virkelig fått studert hver centimeter av vårt hjem. Til flere personer hjemme, til mer rot og skitt blir det. Ja, enkelte ganger blir man matt av det stadig pågående og tidvis usynlige husarbeidet som må gjøres. Og hvem gjør forresten mest? Du? Ja, akkurat som jeg også tenkte, til jeg fikk målt husarbeid krefter med min partner i husarbeidappen.

Vi ønsker å gi deg inspirasjon, nyttige vasketips og råd om effektive produkter, så du slipper å bruke alle kreftene dine på skrubbing og unødvendig sjauing. Hvordan holde det rent og ryddig i en travel hverdag fylt til randen av organisering og aktiviteter.

Vi ønsker å inspirere deg til å få zen- følelse og ekte vaskeglede ved å holde det rent.

Få flyt i hverdagen

Samt inspirere og lære den yngre garde til å lære å vaske. Mye morsomt for de yngre og for deg. Det skal bli gøyere å vaske og du skal bli en proff på hjemmebane. Ikke sant? Følg med!

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!