NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

5 tips til mindre stress og mer kos i julen

Julen er en herlig tid med mye hygge, men også mange oppgaver som skal gjøres. Her er noen tips til mindre stress i førjulstiden. 

1. Vask litt her og der

I førjulstiden skal gjerne storrengjøringen av hjemmet tas. Kanskje har du ambisjoner om å også rekke vask av komfyr, kjøkkenvifte eller fugene på badet som ellers ikke vaskes så ofte? Det kan fort bli en stor oppgave som tar mye tid. Vask litt her og der i gjennom førjulstiden fremfor å ta alt på en gang. Enten du vil ta komfyren en dag du har litt tid eller vaske et rom av gangen. Sett på julemusikk og senk skuldrene mens du holder på. 

2. Vær tidlig ute med julegavene

Ikke skyv julegavehandlingen til siste liten. Om du er ute i god til unngår du å stresse mot jul. Mange av gavene kan også handles på nett så har du ikke så mye når du skal ut i butikkene i førjulstiden. Ved å være tidlig ute er det enklere å kose seg med handlingen da du slipper å kjenne på tidspresset ved å bli ferdig. De fleste liker å få gaver til hus og hjem. Vi har satt sammen mange fine gavepakker. De finner du her.

3. Gjør baking og matlaging til en hyggelig aktivitet

Mange av julens tradisjoner er på kjøkkenet. Du har kanskje noe du liker å lage hver jul? Ta med familien på matlagingen eller inviter noen over på bakedag. Hva er vel hyggeligere enn å lage mat og julekaker sammen? Lag og bak det du selv vil, det trenger ikke å være så mange slag. Det er også mye du kan kjøpe ferdig om du ikke selv har lyst og tid til det.

4. Rydd og organiser jevnlig

Rydd litt her og der så slipper du skippertak før jul. Har du for eksempel en en skuff eller et skap du ønsker å få ryddet før jul, sett av tid til å ta kun det. Da vil ikke oppgaven føles like stor som om du skal ta alt på engang. Har du barn, la de være med ved å for eksempel få ansvar for sitt rom eller andre steder i hjemmet hvor de kan klare å bidra. 

Les mer om juleforbredelser med barna her.

5. Nyt førjulstiden og pust med magen

Det viktigste er å nyte førjulstiden og puste med magen. Om du ser at det kan være stressende å komme igjennom både vasking, rydding, stryking, pynte, gaver og lage mat, så deleger det du kan. La barna hjelpe til med rydding og vasking, og om du har invitert på julemiddag, be gjestene ta med seg noe hver. Og om det er noe du ikke rakk, så går det helt fint også.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!