NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Rent gulv på 1-2-3

Lurer du på hvor ofte du trenger vaske gulvet? Det kan være sjeldnere enn du tror! Tørk opp søl med en gang og støvsug regelmessig eller bruk en tørr mikrofibermopp til å få bort støvet. Men når du først skal vaske gulvet anbefaler vi å være forsiktig med hvor mye vann og såpe du benytter deg av, samt passe på at du vaske riktig.

For ja, det finnes faktisk riktig og feil måte å vaske gulv på, i det minste når det kommer til teknikk. Bruk en mikrofibermopp og lite vann, mye vann gjør nemlig at støvet binder seg til gulvet i stedet for å bli til hybelkaniner som lett kan støvsuges opp eller fjernes med tørrmopp. Så hybelkaniner er faktisk et tegn på at du vasker på riktig måte.

Dette trenger du:

Alt du trenger for en vellykket gulvvask er litt vann, en rengjøringsmopp i mikrofiber, en teleskopstang og Flyt husvask.

Slik får du rent gulv på 1-2-3:

  1. Start med å stille inn moppen, den skal være rett under nesetippen. Hold moppen i et fast og ledig grep!
  2. Fukt moppen med lunket/varmt vann
  3. Begrens området du mopper før du flytter deg. Ikke strekk du armene for langt ut, da mister du kraft og risikerer smerter i skuldre og rygg. Vask gulvet med sirkulære bevegelser, gni ekstra på flekker for å få de bort. 
  4. Gå med moppen foran deg dersom du har en smal linje bortover.
  5. Bruk minst mulig vann, og bytt mopper ofte. En lettere mopp er enklere å håndtere, og fjerner tørt støv og smuss effektivt.
  6. Når du skal bytte mopp: tråkk av moppen, bruk moppeplaten til å løfte opp den skitne moppen og grip moppen der den har vært festet til moppeplaten. Slik reduserer du bakteriespreding, og du unngår feil belastning av rygg.
  7. I trapper og andre synkende flater anbefaler vi å senke skaftet slik at du får en riktig vinkel i albuen. Stå et sted nedenfor moppen dersom dette kjennes trygt ut for deg, og unngå å bruke for mye vann. Vask «opptrinnene» med jevne mellomrom slik at disse gir like rent inntrykk som trappetrinnene.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!