NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Ulike typer mikrofiber

Visste du at det både er bedre og mer miljøvennlig å vaske med mikrofiber? I følge undersøkelser gjort av Teknologisk institutt, viser det seg at en ren og lett fuktig mikrofiberklut fjerner så godt som alle bakterier. Undersøkelsene viste også flere bakterier der det var rengjort med kjemikalier enn der det var gjort rent kun med mikrofiber. Det i seg selv er jo en god grunn til å velge mikrofiber!

Du kan lese mer om fordelene ved bruk av mikrofiber her!

Til de gangene du trenger ekstra mye vann

Kluten som typisk har synlige striper i seg er perfekt når du trenger en klut som skal brukes mer fuktig enn en standard mikrofiberklut. Den er vevd slik at den tåler mer vann, og er dermed perfekt på for eksempel kjøkkenet til daglig bruk. Den er av myk, smidig og høyabsorberende mikrofiber som fjerner effektivt smuss og flekker. Du finner de blant annet her.

Perfekt til glass og blanke overflater

Den perfekte kluten til glass, vinduer og blanke overflater er den som er tettere vevd. Den gir ett skinnende resultat med bruk av kun vann, og den etterlater seg ingen vannrenner. Denne typen mikrofiberklut polerer også til høyeste glans, og den fjerner fett og fingermerker på børstet og blankt stål. Du finner den ultimate mikrofiberkluten til glass og vindu her.

Mikrofiberklut til speil og vindu

Denne bruker du på badet

Mikrofiberkluten med en skrubbeffekt på ene siden er perfekt til baderommet. Kluten brukes lett fuktig, den ene siden har striper av unik mikropolyester for litt tøffe flekker som fjerning av for eksempel tannkrem, smuss og kalk med mer på for eksempel fliser, badekar og dusjevegger. Den andre siden har en myk mikrofiber for tørk og polering som gir en blank og ren overflate. Ikke bruk skrubbsiden av kluten på flater av pleksiglass, plast eller andre sensitive flater. Kjøp den her.

Den som kan brukes overalt

Universal mikrofiberkluten er uten tvil et must i alle hjem! Den trekker til seg støv og holder støvet fast mellom de små fibrene. Det gjelder både for tørr- og fuktig rengjøring. Dette gjør kluten til et godt rengjøringsprodukt i hjemmet. Universalkluten finner du her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!