NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Compact living

Har du hørt om begrepet Compact living? Det går ut på å utnytte et begrenset boareal optimalt. Det går utmerket å bo smått og godt!

Det er flere grunner til å bo mindre. Det kan være høye boligpriser eller at man ønsker å leve et enklere liv med færre kvadratmeter, uten vedlikehold av stort hus og hage. Det har lenge vært en trend i storbyer som London, Milano, New York og Hong Kong å bo smått og godt. Trenden gjelder også i Oslo og andre norske byer. Små og sentrale leiligheter ønskes både av unge og de mer voksne. Med begrenset areal må man utnytte tilgjengelig boflate optimalt ved å innrede smart slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

For å utnytte plassen er det best å velge innredning, møbler og interiør som passer til leilighetens størrelse. Med smarte arealeffektive løsninger og nok oppbevaringsmuligheter, er det enkelt å leve godt på få kvadratmeter. Vi har flere produkter tilpasset mindre leiligheter og boliger. Som flotte kjøkkensett og annet utstyr tilpasset mindre kjøkken, supre sammenleggbare multibokser i 3 størrelser og 5 farger. Sammenleggbare krakker som enkelt kan slås sammen og åpnes, og som enkelt kan henges opp i et skap eller legges under en benk.

Se hele utvalget til hjemmet her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!