NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

La de minste barna ha det gøy med vasking!

Hei Flyt-familien! 🌈 Er du klar for å introdusere smårollingene til spenningen av rengjøring og husarbeid? Flyt Kids Collection er her for å gjøre rengjøring til en morsom og fargerik opplevelse for de små! Nå har vi opptil 40 % rabatt på en del produkter, også barnevaskeproduktene. Aldri for tidlig å begynne å vaske!

  1. Flyt Kids Bøtte og Mopp: Se for deg småbarnet ditt som svinger seg rundt med vår lekne bøtte og mopp. Med lyse farger og et design som appellerer til barnas fantasi, blir rengjøring en lek!
  2. Flyt Kids Kost og Feiebrett: Denne kost- og feiebrett-duoen er ikke bare en måte å rydde opp på, men også et verktøy for å utvikle motoriske ferdigheter. La dem utforske verden rundt seg mens de holder hjemmet rent! Kost og feiebrett
  3. Flyt Kids Forkle – For Minikokkene: Har du en liten mesterkokk i huset? Flyt Kids Forkle er perfekt for de små hjelperne som elsker å være med på kjøkkenet. La dem utforske matlagingens magi uten å bekymre deg for søl.
  4. Støvtøfler til Småbarn – Rengjør mens du Går: Gjør rengjøring til en aktivitet med våre søte støvtøfler for småbarn. La dem gli rundt på gulvet og plukke opp støv samtidig! Det er som å ha små hjelpere overalt i huset.

Hvorfor Velge Flyt Kids?
Juleforberedelser med barna

Flyt Kids handler om å gjøre rengjøring til en positiv opplevelse for barna. Våre fargerike og sikre produkter er spesielt designet for å involvere barna i husarbeidet på en morsom måte. Det er mer enn bare rengjøring; det er en mulighet for læring og lek!

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!