NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Fordelene med mikrofiber

Fjerner alle bakterier

Om du bruker mikrofiberkluten riktig er den en fenomenal bakteriedreper. Mikrofiberkluten er den ene tingen du alltid trenger enten du skal vaske kjøkkenet, bad, vinduer eller tørke støv i stua. Den kan brukes både tørr og våt. Mikrofiber er som navnet tilsier små mikrofibre, mer nøyaktig tynne kunstfibre laget av polyamid og polyester. Disse er behandlet med alkalier slik at de splittes opp sylskarpe og det er disse tynne fibrene som er så effektive. Undersøkelser gjort av Teknologisk Institutt viser at en ren og lett fuktig mikrofiberklut kan fjerne så godt som alle bakterier. De viser også at det var færre bakterier der det var rengjort med kun mikrofiber enn der det var brukt kjemikalier. Mikrofiberkluter har en sterk absorberende kraft og kan ta opp fuktighet opp til åtte ganger sin egen vekt.

Mikrofiber er mer miljøvennlig

Visste du at mikrofiberkluten ofte er nok alene? Den effektive rengjøringskluten har en unik evne til å fjerne smuss, støv og flekker. Undersøkelser gjort av Teknologisk Institutt viser at å vaske med mikrofiber også er mer miljøvennlig da du kan redusere bruken av kjemikalier. Klutene kan vaskes og brukes om og om igjen. Ved for eksempel støvtørking anbefales det å bruke en tørr mikrofiberklut uten kjemikalier. I tillegg til at det er mer miljøvennlig betyr det at du sparer penger da det ikke er nødvendig med like mye rengjøringsmidler. Klutene er også holdbare og varer lenge om du tar godt vare på de. Dette fører også til at du sparer tid, siden husvasken går raskere når du vasker med mikrofiber. Forskning viser en klar sammenheng mellom blant annet astma og hudplager og bruk av rengjøringsmidler. Det er spesielt sprayer som inneholder ammoniakk, klor og andre desinfeksjonsmidler. Det er enda en grunn til at mikrofiber er effektivt og miljøvennlig når du tar husvasken. 

Mange bruksområder

Mikrofiberkluten kan brukes både tørr og våt avhengig av hva du skal rengjøre. Den er for eksempel overlegen når det kommer til støvtørking fordi kluten trekker til seg støv på en helt spesiell måte. Støv, hår og små partikler fester seg til kluten uten at det virvler opp. Det finnes mikrofiberkluter i flere ulike kvaliteter som er utviklet for ulike oppgaver. Velg mikrofiberkluter av god kvalitet, ment for de oppgavene du skal utføre. Grove kluter kan ripe om du rengjør PC-skjermer eller lakkerte overflater i høyglans, da bør du bruke kluter beregnet til glass. Mikrofiber er godt egnet til å vaske både bad, kjøkken, gulv, støvtørking, og fjerne flekker fra møbler.

Se alle våre mikrofiber kluter her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!