NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Få FLYT hjemme nå!

Skal du bruke mai til å fikse hjemme?🌼
Våren er her, i store deler av landet, en fin anledning til å gjøre hjemmet klart. Vi tømmer lageret for utvalgte varer og du kan gjøre et KUPP på mange praktiske og fine produkter! Få opptil 40% rabatt på varer for deg som skal gjøre det rent og ryddig hjemme, organisere og ikke minst sette i stand uteplassen for å nyte solen i mai og juni!

SE ALLE TILBUD HER

Bøtte- og oppbevaringskurv
NOK 385.00

Terrazzo kost og feiebrett
NOK 435.00

5 flotte beholdere for matoppbevaring
NOK 399.00

Vintage feiebrett & kost
NOK 439.00

Sammenleggbar multiboks 32 l Sand white
NOK 119.00

Vinduspakke til hjemmet – studenten
NOK 228.00

Fordelene med mikrofiber 🧼
Det er flere grunner til å vaske med med mikrofiber. Visste du at mikrofiberkluten kan ta opp fuktighet opp til åtte ganger sin egen vekt? Den effektive rengjøringskluten har en unik evne til å fjerne smuss, støv og flekker. Den er for eksempel overlegen når det kommer til støvtørking fordi kluten trekker til seg støv på en helt spesiell måte.

Undersøkelser gjort av Teknologisk Institutt viser at en lett fuktig mikrofiberklut kan fjerne så godt som alle bakterier. De viser også at det var færre bakterier der det var rengjort med kun mikrofiber enn der det var brukt kjemikalier.

Flyt mikrofiberkluter 2-pakk rosa og grønn
NOK 150.00

Ha en flott påske!

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!