NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Sammenleggbare multibokser

Lyst til å holde litt mer orden hjemme? Da er de sammenleggbare boksene noe for deg! Å ha det ryddig og i orden hjelper deg til få ro både i hodet og i hjemmet! Å gi tingene faste plasser skaper mer harmoni, og du slipper å lete etter tingene dine. Du sparer tid.

Den sammenleggbare multiboksen er solid og praktisk for oppbevaring av alt fra mat, kjøkkenutstyr, klær, nøkler og alt annet du trenger å samle på ett sted. Eskene finnes i både 11,3 liter og 32 liter, og i fem ulike farger; hvit sand, turkis, fersken, rosa og gråsvart. 

Disse praktiske boksene har stor kapasitet som er nyttig for å lagre, organisere eller transportere alt du trenger. De ulike størrelsene kan stables oppi hverandre, og ikke minst er de lette å folde sammen når du ikke trenger de.  Med ergonomiske håndtak er de enkle å flytte rundt, og de er også designet med perforert vegg slik at innholdet alltid er ventilert.

Materialene som brukes til fremstillingen av eskene er 90% resirkulert. 

Du finner alle multiboksene her!

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!