NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Vårrengjøring på 1-2-3

Hva er vel bedre enn å rengjøre hjemmet klart for en ny sesong? La oss dele noen tips til hvordan vårrengjøringen går lett som bare det. Så kan du bruke tiden ute på terrassen når vårværet kommer, og nyte et rent hjem inne.

VÅRSOLA er nådeløs, den viser alle vinterens skitne hemmeligheter. Flekker, sot, matrester, spindelvev osv.
Etter en lang vinter innendørs synes de aller fleste at det er deilig å få ryddet, vasket og fikset hjemme. Men hvor starter man? Og hvordan kommer man i mål? Det kan kanskje føles overveldende, men sett på musikk du liker og ta det etappe for etappe. Vi lover at det vil føles så deilig når alt er rent og klart for en ny sesong.  Se alle våre rengjøringsprodukter her.

Rydd og kvitt deg med ting

Det å ha et ryddig hjem er tips nummer en til å gjøre selve rengjøringen enklere. Gå til innkjøp av kurver og bokser til å oppbevare ting i, og sørg for at alt har sin plass. Har du for mye av noe, eller har du ting du ikke bruker, gi det bort til noen som får mer bruk for det. Jo færre ting du har jo enklere er det å holde det ryddig og dermed også rengjøre. 

Et godt tips er å rydde bort alt som hører vinteren til, klær, ski, sko og lignende. Det skal ikke brukes før til høsten igjen, så det kan fint pakkes bort slik at man har plass til alt som hører våren og sommeren til. 

Luft tekstiler utendørs

Solen titter frem, det blir mildere i luften, men man har fortsatt den krispe, deilige vårluften. Da er det helt perfekt å ta en skikkelig utlufting av dyner, puter og pledd. Bank de godt og bli kvitt alt støv, og støvsug gjerne inne når alt er ute på lufting. Dyner og puter føles ekstra godt å sove i når de har vært ute i skarp vårluft. 

Tips! Når puter og dyner ligger til lufting utendørs så er det en fin anledning til å få støvsuget madrassene fri for rusk og husstøvmidd!

Vindusvasken

Er det lenge siden solen har skint inn gjennom vinduene? Da er det mulig at man får seg ett lite sjokk når den først gjør det igjen. Vinduene blir som regel ganske skitne over høsten og vinteren, og når solen skinner inn igjen så er det deilig å ha de så rene som mulig. Vindusvasken er derfor en stor del av vårrengjøringen! Alt du trenger til en vellykket runde med vindusvask er en bøtte med lunkent vann, en god nal, et par dråper vaskemiddel og mikrofiberkluter til å vaske kantene med. 

Bli kvitt støv, spindelvev og sot

En annen ting man ser ekstra godt når solen titter inn i hjemmet igjen er støv. Så finn frem støvkluten og tørk i vei! Ikke glem lister, bilderammer, lampeskjermer, over kjøleskap og andre skap. En annen fin ting å gjøre om våren er å tørke over tak og vegger, et godt tips er å bruke en tørr mikrofibermopp. 

Les mer om mikrofiberkluter her.

Ikke glem kjøkken og bad

Disse rommene trenger som regel en ekstra grundig vask! Her samler det seg mest bakterier, så vær nøye med å vaske deg fra ren til skitten sone, da slipper du nemlig å spre bakteriene. 

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!