NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Sommergave til ansatte!

Sommeren er en fantastisk tid på året, fylt med solskinn, varme temperaturer og avslappet stemning. Det er også en flott anledning for bedrifter å vise sin takknemlighet og omsorg for sine ansatte gjennom sommergaver. Enten det er som en belønning for deres harde arbeid eller som en gest for å skape en positiv arbeidskultur, kan sommergaver bidra til å styrke båndene mellom arbeidsgivere og ansatte.

Når det gjelder å velge sommergaver til ansatte, er det mange kreative og gjennomtenkte alternativer som kan glede og sette pris på dem. Her er noen ideer som kan inspirere bedrifter til å finne den perfekte sommergaven hos oss:

  1. Feiekoster og utendørsutstyr: Sommeren er tiden for å nyte utendørsaktiviteter, og da vil du kanskje ha det fint på terrassen. Gaver som feiekost (kort eller lang), mikrofiberkluter i 2 pack rosa og grønn eller oppbevaringsbokser til mat kan være fine å gi bort.
    Alle våre velværepakker for hjemmet kan passe. Veldig mange digger hele Vintage serien. Ta en titt på den! Skriv Vintage i søkefeltet og du får opp alle produktene.
  2. Har dine ansatte campingvogn eller en liten hytte? Eller elsker compact living: Da kan et utvalg av våre krakker være spennende, de kommer i 2 ulike høyder og med ulikt mønster og farger. De slås sammen når de ikke er i bruk.
  3. Grilling og selskap: Sommeren er høysesong for grilling og utendørs matlaging. Da blir det gjerne oppvask, og da passer Oppvask pakken XL godt. Hva med et flott kjøkkenhåndkle og Flyt oppvask?
  4. Velvære og avslapning: Sommertiden er perfekt for å slappe av og pleie seg selv. Vurder å gi bort gavekort på en rengjøringspakke eller Flyt rengjøringsserie! Da har dine ansatte alt de trenger for å holde hjemmet rent og velduftende.
  5. Utendørs spill og leker: Gi de ansatte morsomme og underholdende gaver som fremmer fysisk aktivitet og samarbeid. Dette kan være alt fra krokketsett og frisbeer til kubb eller brettspill som kan spilles utendørs. Eller hva med å gi de ansattes barn noe morsomt? Se her!

Uansett hvilken sommergave bedriften velger, er det viktig å huske at det handler om å vise takknemlighet og sette pris på de ansatte. En personlig hilsen som betyr noe 😊 HA EN HERLIG SOMMER!

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!