NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Sofies terrasse

Sofie hadde en fantastisk uteplass og terrasse. Hun elsket å tilbringe tid der, enten det var for å nyte morgenkaffen, lese en bok eller invitere venner til grilling og hyggelige stunder. Men med tiden begynte uteplassen å miste sin glans. Skitt og støv samlet seg, og terrassen begynte å se shabby ut .

Sofie visste at det var på tide å gi uteplassen og terrassen en skikkelig oppgradering. Hun ønsket å gjøre det enkelt, raskt og med stil. Derfor bestemte hun seg for å prøve Geom Terrassepakke XL, som hadde alt hun trengte for å få uteplassen til å skinne igjen.

Pakken inkluderte Geom Feisett med moderne design. Den var ikke bare funksjonell, men også estetisk tiltalende. Med en ergonomisk feiekost og kosteskaft i solid materiale, kunne Sofie enkelt feie bort all skitt og smuss fra terrassegulvet. Det var en glede å bruke feiesettet, og hun kunne se resultatene med en gang.

I tillegg til feisettet, inneholdt Terrassepakke XL også en flott krakk som kunne slås sammen. Den var perfekt for Sofie når hun ønsket å ta en liten pause og slappe av på terrassen eller trengte å stå på for å nå opp på høye steder. Krakken var ikke bare praktisk, men også stilig og holdbar. Den ga et snev av eleganse til uteplassen. Den kan fint å ha blomsterkrukke oppå seg når den ikke er i bruk.

Geom Terrassepakke XL inkluderte også to pakker med mikrofiberkluter og Multispray. Sofie ble positivt overrasket over hvor effektive mikrofiberklutene var. De fjernet flekker og smuss fra terrassen uten å etterlate riper eller merker. Sammen med Multispray, som var skånsom mot overflatene, kunne Sofie enkelt rengjøre og vedlikeholde uteplassen.

Med Geom Terrassepakke XL var Sofie i stand til å forvandle uteplassen sin tilbake til sin tidligere glans. Terrassen skinte igjen, og Sofie kunne invitere venner og familie til hyggelige sammenkomster med stolthet. Hun visste at med Geom-produktene kunne hun holde uteplassen i orden med minimal innsats og maksimal effekt.

Så når solen skinte på Sofies uteplass, kunne hun slappe av i den vakre omgivelsen og nyte roen og en ren og ryddig terrasse. Geom Terrassepakke XL hadde gjort det mulig for henne å ta vare på uteplassen sin med stil og enkelhet. Og med et smil på leppene visste hun at hun hadde funnet den perfekte løsningen for å opprettholde sin vakre uteplass i lang tid fremover. Hun vil også anbefale disse sommergavene. Hun ønsker alle en flott sommer!

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!