NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Vintage serien fra FLYT

Flyts Vintage serie i svart og bambus er en fantastisk kombinasjon av klassisk stil og moderne bærekraft. Med sitt elegante design og bruk av naturlige materialer, tilfører serien en unik touch til hjemmet ditt. Vintage stilen passer også godt på fjellhytter eller ved sjøen. La oss utforske noen av produktene i denne serien:

  1. Feiesett med feiebrett og liten håndkost: Dette feiesettet er både funksjonelt og vakkert. Kostens bust er laget av slitesterke materialer som effektivt fjerner støv og smuss. Det stilige bambushåndtaket gir en behagelig følelse og et moderne preg. Feiebrettet er også laget av solid materiale og har en smart design som gjør det enkelt å samle opp avfallet.

  2. Kjøkkensett i 5 deler: Dette kjøkkensettet er et must-have for enhver kjøkkenentusiast. Det inkluderer 350 ml såpedispenser som er enkel å fylle såpe i . Oppvaskbørste med slitesterk bust og skrape, flerbruks mikrofiberklut 24×24 cm med bra kvalitet! Hygienisk silikonsvamp som er antibakteriell og en praktisk holder for alle delene. Dette settet gir et ryddigere inntrykk av kjøkkenet. Vintage kjøkkensett 5 deler

  3. Støvkost med bambushåndtak: Denne støv kosten er perfekt for å fjerne støv og smuss fra overflater i hjemmet ditt. Bambushåndtaket gir et behagelig grep, samtidig som det tilfører en naturlig og elegant følelse. Med sin myke bust er denne kosten skånsom mot overflatene, samtidig som den effektivt fjerner støvet.
  4. Bambus nal for glassvegger: Denne nalen er spesialdesignet for å rengjøre glassvegger og vinduer. Den har en glatt overflate som effektivt fjerner smuss og gir en skinnende finish. Bambushåndtaket gir en behagelig følelse og gjør rengjøringen til en enkel og hyggelig oppgave.

Flyts Vintage serie i svart og hvit og bambus er ikke bare estetisk tiltalende, men den er også laget med tanke på bærekraft. Ved å bruke naturlige materialer som bambus, bidrar Flyt til å redusere bruken av plast og fremmer en mer miljøvennlig tilnærming til husholdningsartikler.

Enten du er ute etter et klassisk og elegant utseende eller ønsker å tilføre bærekraftige elementer til hjemmet / hytta, er Flyt sin Vintage serie i svart /hvit og bambus et flott valg. Med produkter som feiesett, kjøkkensett, støvkost og glassvegg nal, har du alt du trenger for å holde hjemmet ditt rent og vakkert på en stilfull og ansvarlig måte.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!