NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Trenger du disse? 3 fine produkter til hjemmet!

Flyt oppvaskmiddel

Oppvask – glass, bestikk, kjeler og annen oppvask

Deilig velduftende drøyt oppvaskmiddel som vasker kopper og annen oppvask helt rent. Med en mild duft av salvie og grapefrukt fra eteriske oljer. Den er skånsom mot hendene og dermatologisk testet. 

Du finner Flyt oppvask her.

Tips! Legg oppvasken i varmt vann tilsett ønsket mengde såpe, vask godt og skyll av med rent vann. Vask det reneste først. Skift vann ofte.

Husvask – for alle husets rom og flater

Et herlig og drøyt vaskemiddel du vil bli glad i! Denne kan brukes i alle husets rom og flater, også på baderom. Den inneholder ren eterisk lavendelolje som etterlater en fantastisk duft i hele huset. Selvsagt uten syntetisk parfyme. Bruk ca 1 kork (eller 1 spiseskje) til 4-5 liter vann. For ekstra vanskelige flekker kan du påføre konsentrert husvask på en klut og vaske direkte på flekken.

Du finner Flyt husvask her.

Multivask – rengjøringsspray til overflater, kjøkken og bad

Dette er en praktisk flerbruks rengjøringsspray som kan brukes på de fleste overflater i hjemmet, samt kjøkken og bad. Den har en herlig duft av salvie og grapefrukt. Spray på, vent litt og tørk av med en lett fuktet klut, så enkelt! En rask måte å freshe opp der det trengs.

Du finner Flyt multivask her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!