NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Julegavetips til hjemmet

Førjulstiden er her, og med det også handling av julegaver. Usikker på hva du skal kjøpe i julegave til nære og kjære? Vi har mange fine gaver som er perfekte i ethvert hjem! La oss tipse deg om noen.

Flyt serien

Flyt er en ny serie av naturlige såpe- og vaskemidler med nydelige dufter! Produktene er utviklet og designet i Norge, og produsert i Italia i en liten by utenfor Milano som har lange tradisjoner med såpeproduksjon og økologisk landbruk. Serien består av produktene oppvask, husvask, multivask og håndsåpe, og er uten tvil den perfekte julegaven til alle hjem. Her har du alt du trenger av såper til hjemmet!

Kjøkkensett

Et lekkert kjøkkensett i bambus passer nydelig inn i de fleste hjem, det finnes i både sort og hvitt og er veldig praktisk! Dette er et 5-delt oppvasksett: 350 ml såpedispenser som er enkel å fylle såpe i, oppvaskbørste med slitesterk bust og skrape, flerbruks mikrofiberklut 24×24 cm med bra kvalitet, hygienisk silikonsvamp som er antibakteriell og en praktisk holder for alle delene. Du finner det i sort her, og i hvitt her.

Gavesett

Vi har satt sammen mange ulike gavesett, med ulikt innhold, slik at du kan finne den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i. Hva med for eksempel en pakke med kjøkkenkluter og oppvaskbørste, eller kjøkkenklut og Flyt oppvask? Du kan se alle våre fine gavepakker her!

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!