NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Hvilken dag er beste vaskedag?

Enten du vasker hele boligen eller bare deler av hjemmet, så må det gjøres. Og hvilken dag er best? Det kommer vel an på deg og din livssituasjon. Har du gjester i helga og vil ha det strøkent da, så er du kanskje som mange oss andre som vasker på torsdag. Fredag begynner helga, og da skal det være kos og hygge. For en del så betyr ikke vaskedag så mye da de gjerne har det så rimelig rent og ryddig og skal ikke ha gjester til helgen.

Torsdag er dagen flest tar husvasken! Fredag starter med helt rent hjem. Deilig!

Hvorfor vil vi ha det så rent og ryddig når gjester kommer? Jo, vi vil vel vise oss fra vår beste side og det er litt tøft å bare be inn når hele huset ser ut som et møkkahus og kopper og glass står over alt og klær er slengt på gulvet. Da er kanskje verken vi eller huset på topp! Et rent og ryddig hjem får oss til at vi føler at vi har kontroll og oversikt over noe (hjemmet), og det gir oss overskudd. Da kan vi kose oss med mat forberedelser og bare småpynte. Og glede oss til gjestene kommer. Ikke sant? Det er en god følelse.

Tilbake til dag. Vasker du før helga, så ser det kanskje ganske skittent og rotete på mandag igjen, men vasker du mandag så kan det hende at det varer litt lengre siden du og resten av familien er antagelig på jobb, så da tar det litt lengre før det blir skittent og rotete.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!