NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Hansker som lyser opp hverdagen!

GJØR OPPVASKEN GØYERE! Enten du tar all oppvask for hånd eller det kun er finglassene og grytene, så er det kjekt å ha et par fargeglade hansker. Ta vare på hendene dine og utfør oppgavene dine med stil ved å velge Flyt sine hansker. Enten du trenger dem på kjøkkenet, i hagen eller til andre oppgaver, vil disse hanskene gi deg den beskyttelsen du trenger uten å gå på kompromiss med stil eller komfort. Utforsk vårt utvalg av farger, størrelser og mønstre, og la Flyt sine hansker bli din beste følgesvenn i hverdagen. Skal du luke ugress, så er det fint at de er ekstra lange. Til oppvask hanskene har vi et fint oppvaskstativ og mange fine kjøkkenhåndkler.

Du kan velge mellom smarte oppvaskhansker som gir deg ekstra grep og beskyttelse, flower power hansker med fargerike blomstermønstre som sprer glede i hagen, eller Mariahøne hansker som er søte og lekne. PS! Vi har helt enkle lyseblå hansker også! Vi har også en mengde oppvaskbørster i tre og stål.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!