NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Fem grunner til å ha en sammenleggbar krakk i hjemmet

Det er noen smarte ting som kan gjøre hverdagen litt enklere. En sammenleggbar krakk er en av de. Her er fem grunner til hvorfor det er praktisk med en sammenleggbar krakk i hjemmet.

Enkel tilgang til skap i høyden 

Har du oppbevaring eller skap i høyden som det kan være vanskelig å nå? Mange har for eksempel høyskap på kjøkkenet. Med en krakk kommer du enkelt til i skapene. Det er ingen grunn til å venne seg til å stå på tå, klatre på kjøkkenbenken eller hente en stol. Den sammenleggbare krakken slås sammen og tar liten plass, og er derfor enklere å oppbevare i nærheten av der du trenger den mest.

God å ha for de minste i familien

Har du små barn? En krakk på for eksempel badet gjør det lettere for barna å selv komme seg på do og vaske hendene sine etterpå. Barn elsker å være selvstendige. I nettbutikken finner du sammenleggbare krakker for barn i ulike farger og med forskjellige motiv. Ved å gjøre det enklere for barna å komme til er det lettere å mestre selv og med et fint motiv blir det morsommere. Krakken er enkel å slå sammen og opp, så om du ikke vil ha den fremme, kan den få plass på siden av eller under baderomsmøblene.

Nå redskaper og andre saker i garasjen

Har du oppbevaring i bod eller garasje? Mange stabler redskaper og andre saker i hyller og esker nesten opp til taket. Det er smart for å få mest mulig ut av oppbevaringsplassen i hjemmet, men kan være vanskelig å komme til. I nettbutikken finner du også sammenleggbar krakk med to trappetrinn som kan være en praktisk hjelper. 

Sparer plass ved oppbevaring

Om du ikke ønsker å ha krakken stående fremme gjør det at den kan slås sammen til at du sparer plass ved oppbevaring. Krakken kan slås ut med et enkelt grep, så det tar lite tid å sette den bort mellom hver gang den brukes. Den kan også henges opp i for eksempel et skap.

Håndtak for enkel transport

Det er mange bruksområder for krakken i hjemmet, kanskje bruker du den både til å nå opp i skap, på badet og i garasjen eller boden. Den sammenleggbare krakken har derfor håndtak slik at du lett kan bære den med deg rundt i hjemmet hvor du har behov for den. 

Se hele utvalget sammenleggbare krakker her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!