NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

En helt ny serie rengjøringsprodukter

Etter å ha bygd opp erfaring med rengjøring og husvask i private hjem i mer enn 30 år, har gründerne bak CityMaid lansert produkter. Flyt serien består av produktene husvask, multivask, oppvask og håndsåpe. Effektive, miljøvennlige rengjøringsprodukter med nydelige dufter.

Vask som en proff

Ønsker du å vaske effektivt og miljøvennlig med gode rengjøringsprodukter? Etter å ha vasket hos flere tusen kunder i uken over flere tiår var et naturlig neste steg for gründerne bak CityMaid å lansere egne produkter. CityMaid er Norges eldste og største selskap innen rengjøring med mer enn 30 års erfaring med rengjøring og vask i private hjem. Produktserien Flyt by CityMaid som består av produktene husvask, multivask, oppvask og håndsåpe er utviklet så du kan vaske som en proff.

Kvalitet med rene og naturlige ingredienser

For produktserien Flyt by CityMaid er det kvalitet som står i fokus. Dette er rengjøringsprodukter som er effektive, samtidig som de kun inneholder rene og naturlige ingredienser. Alle produktene i serien er vegan-vennlig, ikke testet på dyr og palmefri. De er miljøvennlige og 100% biologisk nedbrytbare. Produktene er testet og designet i Norge. Selve produksjonen skjer i Italia, utenfor Milano i en liten by som har lange tradisjoner med såpeproduksjon og økologisk jordbruk. Alle produktene er dermatologisk testet. Emballasje, papir og flasker er resirkulerbare.

Om produktserien Flyt by CityMaid

Produktserien består av fire grunnleggende produkter i ethvert hjem som er husvask, multivask, oppvask og håndsåpe. Alle med ulike egenskaper til forskjellig bruk. Nedenfor kan du lese mer om hvert av produktene.

en kjøkkenvask med en klut og man kan se rengjøringsprodukter fra flyt

Husvask – for alle husets rom og flater

Et herlig og drøyt vaskemiddel du vil bli glad i! Denne kan brukes i alle husets rom og flater, også på baderom. Den inneholder ren eterisk lavendelolje som etterlater en fantastisk duft i hele huset. Selvsagt uten syntetisk parfyme. Bruk ca 1 kork (eller 1 spiseskje) til 4-5 liter vann. For ekstra vanskelige flekker kan du påføre konsentrert husvask på en klut og vaske direkte på flekken.

Du finner Flyt husvask her.

en kjøkkenvask med en klut og man kan se rengjøringsprodukter fra flyt

Multivask – rengjøringsspray til overflater, kjøkken og bad

Dette er en praktisk flerbruks rengjøringsspray som kan brukes på de fleste overflater i hjemmet, samt kjøkken og bad. Den har en herlig duft av salvie og grapefrukt. Spray på, vent litt og tørk av med en lett fuktet klut, så enkelt! En rask måte å freshe opp der det trengs.

Du finner Flyt multivask her.

en kjøkkenvask med en klut og man kan se rengjøringsprodukter fra flyt

Oppvask – kopper, kjeler og annen oppvask

Deilig velduftende oppvaskmiddel som vasker kopper og annen oppvask helt rent. Utviklet i samarbeid med prestisjetunge universitetsinstitutter. Med en mild duft av salvie og grapefrukt fra eteriske oljer. Den er skånsom mot hendene og dermatologisk testet. 

Du finner Flyt oppvask her.

Tips! Legg oppvasken i varmt vann tilsett ønsket mengde såpe, vask godt og skyll av med rent vann.

Håndsåpe – naturlig og med ekstra fuktighet til huden

En delikat flytende såpe som renser huden forsiktig. Den kan også brukes på hele kroppen. Såpen etterlater huden myk, fløyelsaktig og er behagelig velduftende. Påfør vår hud, skum opp og skyll. Den inneholder aroma av noter fra appelsin og sedertre og naturlige ingredienser som gir ekstra fuktighet til huden, mykgjørende og beroligende. Den brukes av alle og er dermatologisk testet. 

Du finner Flyt håndsåpe her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!