NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

Den prisvinnende toalettbørsten Eco Essentials

Er du på jakt etter en stilsikker og ikke minst effektiv toalettbørste?
Da må du sjekke ut Eco Essentials toalettbørsten, den har nemlig vunnet designprisen Reddot 2022 for innovasjon og design! En slik en vil du ha på badet ditt. Men hvorfor er den så bra?

Den er designet med et mykt silikonbørstehode som er ekstremt slitesterk og bøyelig, noe som gjør at rengjøring av toalettet gjøres både enklere og mer effektivt. Den har en 360-graders rengjøringsevne som kommer til også under toalettkanten og kan fjerne alle flekker, smuss og lukt. Rett og slett den beste assistenten for et ultrarent toalett.

Utformingen og det vannavvisende materialet gjør at toalettspaden ikke drypper og alltid er ren etter bruk. Den antibakterielle effekten sikrer samtidig en minimal risiko for spredning av bakterier. Toalettbørsten er laget for å bli anvendt daglig. Bruk jevnlig litt såpe ved vask av toalett, det bidrar til forhindre oppbygging av kalk og smussbelegg. Det ekstra lange og kraftige skaftet sikrer dessuten en god er ergonomi.

Du finner toalettbørsten i flere farger her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!