NORSK NETTBUTIKK – RASK LEVERING 1-5 DAGER – 30 DAGERS ÅPENT KJØP – FRAKT KR.59,- GRATIS FRAKT OVER KR. 499,-

8 praktiske ting til ethvert hjem

Er du opptatt av praktiske ting som gjør både husvasken og hverdagen litt enklere? Her har vi samlet åtte produkter og deler hvorfor de er praktiske å ha i hjemmet.

1.Effektive og miljøvennlige såper

Flyt serien består av fire såper som dekker de fleste behovene i hjemmet. Serien er effektiv og miljøvennlig, og utviklet etter mer enn 30 års erfaring i renholdsbransjen. Såpene er drøye som betyr at du trenger lite og de varer derfor lenge. De har også ulike herlige dufter og er designet for å se fine ut i hjemmet ditt. Les mer om produktserien Flyt by CityMaid her.

2. Mikrofiberkluter

Mikrofiberkluten er den ene tingen du alltid trenger enten du skal vaske kjøkkenet, bad, vinduer eller tørke støv i stua. Ofte er mikrofiber og vann nok noe som gjør det både effektivt og økonomisk å vaske med mikrofiber. Å vaske med mikrofiber er også mer miljøvennlig da da du kan redusere bruken av kjemikalier. Undersøkelser gjort av Teknologisk Institutt viser at en ren og lett fuktig mikrofiberklut kan fjerne så godt som alle bakterier. Les mer om fordelene med mikrofiber her.

3. Bokser til organisering og oppbevaring

Den sammenleggbare multiboksen gjør det lettere å sortere og organisere hjemme. Boksene kommer i ulike størrelser og farger. De kan stables oppi hverandre og kan foldes sammen når du ikke trenger de. Boksene har også ergonomiske håndtak så de er lette å flytte rundt og transportere ting rundt i hjemmet. Les mer om multiboksene her.

4. En sammenleggbar krakk

Har du oppbevaring eller skap i høyden som det kan være vanskelig å nå? En sammenleggbar krakk gjør det lettere å komme til skap i høyden som for eksempel høye kjøkkenskap eller hyller i garasjen. Krakken kan slås sammen så den tar liten plass når den ikke er i bruk og har håndtak så den kan henges opp eller bæres rundt i hjemmet hvor du har behov for den. Våre sammenleggbare krakker kommer med et eller to trinn, og ulike farger og design. Vi har også et utvalg krakker for barn som er praktiske på badet så de minste i familien når opp til toalettet og vasken. Les mer om sammenleggbare krakker her.

5. Vaskepose og tørkeballer

Beskytt klærne når du vasker de med en vaskepose. I nettbutikken finner du vaskepose fra Gruppyfriend som er designet for å filtrere mikrofiber partikler som ellers havner ut i havet eller naturen. Tørkeballer bruker du i tørketrommelen. De trekker til seg fuktighet slik at tørketiden går ned og du sparer både strøm og miljø. 

6. Feiesett

Enten du foretrekker et lite feiesett med med håndkost eller et med lang stang, er et feiesett praktisk å ha. Et lite feiesett kan du ha i kjøkkenskuffen, eller henge opp og ta frem når du vil fjerne smuler eller annet rusk raskt og enkelt. Se utvalget feiesett her.

7. En støvkost

Noen steder er det vanskeligere å komme til enn andre. En støvkost av mikrofiber kommer til både lavt og høyt, og fjerner effektivt støv på steder hvor det ikke er så lett å komme til. Den kan også bøyes slik du ønsker. Den er fin til blant annet lister, bilder, vinduskarmer, hyller eller lamper. Du finner den her.

8. Kostoppheng

Få orden på rengjøringsutstyret med et praktisk kostoppheng. Den kan du sette der du trenger den og henge opptil 3 koster eller mopper. La gulvet være fritt og slipp å snuble eller bøye deg ned hele tiden for plukke opp redskaper. Med et praktisk kostoppheng får du redskapene opp på veggen. Du finner kostopphenget her.

Vil du ha 10% avslag*?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en flott velkomstgave! Vi sender ca. 2 nyhetsbrev i måneden hvor du kan lese om vaske- og ryddetips i hjemmet, nye produkter og annet spennende.

Så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet deltar du i en månedlig trekning av et gavekort på kr. 500!